U bevind zich hier: home » Beoordelingen » Gastenboek

Gastenboek

Hieronder ziet u berichten van personen die op de minicamping te gast zijn geweest. Als ook u uw ervaring wilt delen met andere personen, dan kunt u uw bericht hier in het gastenboek achterlaten.

 

Hoe plaats ik een bericht?
U kunt uw bericht plaatsen door op de knop “Laat uw bericht achter” hiernaast te klikken. Er verschijnt vervolgens een formulier dat u kunt invullen.

17Jun
Claske en Jan Mennink

We hebben het hemelvaartweekend op camping Schotererf doorgebracht. Het was ons eerste bezoek aan een minicamping en zeker niet de laatste. Wat een prachtige camping, prettige eigenaren en zeer goede voorzieningen. Een uitstekende camping voor mensen waarvan de kinderen al zijn uitgevlogen of jonge gezinnen met kinderen tot 10 jaar. Een prima basis om vandaar uit veel te ondernemen (Giethoorn, De Weerribben, Lemmer en niet te vergeten het prachtige bos dicht bij de camping).

11Jun
Ton & Annemiek Bos

De familie Te Vaarwerk heeft met de minicamping een knap stukje werk afgeleverd: een mooi staveldje, speelveld voor de kinderen, trampoline, jeu de boulesbaan, voldoende en zeker ook schoon sanitair. Warm water voor de afwas altijd beschikbaar. Ze hebben zelf veel ervaring met kamperen en dat is absoluut te merken.
De prijs-kwaliteit verhouding is dik in orde, net als de omgeving. Echt een camping om naar terug te komen en dat gaan we ook zeker doen!

27Mei
wim en sineke.

16 mei 2014
wat hebben we leuk gecampeerd op het Schotererf.
gastvrij, mooie rustige camping.
je kunt er geweldige fietstochten ondernemen.
Het was Wauw...deze week.
we hebben genoten met volle teugen.

04Mei
G van den brink

Prima goed verzorgde camping.
Ruime plaatsen en goed sanitair

23Apr
van der manden

zeer tevreden heel verzorgt een aanrader

Naar top van pagina