U bevind zich hier: home » Beoordelingen » Gastenboek

Gastenboek

Hieronder ziet u berichten van personen die op de minicamping te gast zijn geweest. Als ook u uw ervaring wilt delen met andere personen, dan kunt u uw bericht hier in het gastenboek achterlaten.

 

Hoe plaats ik een bericht?
U kunt uw bericht plaatsen door op de knop “Laat uw bericht achter” hiernaast te klikken. Er verschijnt vervolgens een formulier dat u kunt invullen.

16Jul
Peter en Huiby uit Someren

2 weken te gast geweest en het is uitstekend bevallen.
Prima toiletvoorzieningen, alles keurig onderhouden.
Zeer vriendelijke eigenaren, met hart voor hun camping.
Enig puntje van overweging is dat de camping ca. 5 km af ligt van dichts bij zijnde winkel, maar Lemmer en Emmeloord liggen op ca. 10 km daar kun je alle inkopen doen die je maar wilt.
Kortom houd je van rust, een ruime plek en goede toiletvoorzieningen dan is dit een aanrader.

06Jul
Daan en Els uit Deurne

Een kleine Pinkstervakantie van 5 – 10 Juni was een goede gelegenheid om naar een van de drie provinciënpunten van Nederland te gaan. Met een telefoontje was het zo geregeld en hadden we de laatste camperplaats. Je kunt er prachtige fietstochten maken langs de kust en de vele meren.
Minicamping Schotererf lag centraal als startpunt van onze fietstochten. De camping heeft alle voorzieningen die je als kampeerder wenst en het is er lekker rustig aan de grensweg van Friesland.
Het is ons op Schotererf goed bevallen en zullen dit ook zeker melden aan onze kampeervrienden.
Schotererf was gewoon een volgende gouden greep uit het Vekabo boek !

Veel succes verder met jullie uitstekende minicamping Daniël en Tineke te Vaarwerk.

Groeten van Daan en Els uit Deurne.

04Jul
Jelle en Saskia de Groot

Op vrijdag 20 juni waren we op deze voor ons onbekende camping gekomen. De eerste indruk was heel goed. Ruime plekken, hartelijke ontvangst en ruimte in het landschap.
Vooral de orchideeenhoeve was weer een succes, waar we met onze zoon en schoondochter bijeenkwamen. En vlak daarbij is een landwinkel met hele betaalbare voeding.
We zijn dit tevreden op de maandag de 23e weer weggegaan.
Enne...mooi dat we die dag ook nog mochten blijven staan zolang we wilden!!

En...de pauw was het toppunt...mooie foto's gemaakt.
Ook van de zonsondergang...

Voor herhaling vatbaar...bedankt lieve mensen!

17Jun
Claske en Jan Mennink

We hebben het hemelvaartweekend op camping Schotererf doorgebracht. Het was ons eerste bezoek aan een minicamping en zeker niet de laatste. Wat een prachtige camping, prettige eigenaren en zeer goede voorzieningen. Een uitstekende camping voor mensen waarvan de kinderen al zijn uitgevlogen of jonge gezinnen met kinderen tot 10 jaar. Een prima basis om vandaar uit veel te ondernemen (Giethoorn, De Weerribben, Lemmer en niet te vergeten het prachtige bos dicht bij de camping).

11Jun
Ton & Annemiek Bos

De familie Te Vaarwerk heeft met de minicamping een knap stukje werk afgeleverd: een mooi staveldje, speelveld voor de kinderen, trampoline, jeu de boulesbaan, voldoende en zeker ook schoon sanitair. Warm water voor de afwas altijd beschikbaar. Ze hebben zelf veel ervaring met kamperen en dat is absoluut te merken.
De prijs-kwaliteit verhouding is dik in orde, net als de omgeving. Echt een camping om naar terug te komen en dat gaan we ook zeker doen!

Naar top van pagina