U bevind zich hier: home » Beoordelingen » Gastenboek

Gastenboek

Hieronder ziet u berichten van personen die op de minicamping te gast zijn geweest. Als ook u uw ervaring wilt delen met andere personen, dan kunt u uw bericht hier in het gastenboek achterlaten.

 

Hoe plaats ik een bericht?
U kunt uw bericht plaatsen door op de knop “Laat uw bericht achter” hiernaast te klikken. Er verschijnt vervolgens een formulier dat u kunt invullen.

16Sep
Loek en Mia Lelieveld

Laatste week aug. een heerlijke week gehad in jullie Pipo wagen. Wij voelden ons er meteen in thuis. Wat een gezellige inrichting, mooie kleuren, romantische bedstee, fantastisch uitzicht, helemaal top!
Ook het sanitair is uitstekend.
En last but not least: jullie vriendelijkheid. Inderdaad: jullie doen er alles aan om het gasten naar de zin te maken, bedankt!

12Sep
petra/harrie

geweldig van opzet, sanitair 10+, genoten van de rust en de persoonlijke benadering.

06Sep
Fam van Dooren

We hebben een heerlijke vakantie gehad op jullie mooie en schone camping.
Onze oudste heeft zich prima vermaakt met de trampoline en het duikelrek en onze jongste heeft het nu nog over de pauw! De omgeving is erg mooi: mooie bosssen, leuke stadjes/dorpjes.
Helaas werkte het weer wat minder mee, maar daar konden jullie niets aan doen.

26Aug
kemp

Paar dagen op jullie camping voelde als een week vakantie! Goede uitvalbasis voor veel mooie wandelroutes en leuke plaatsen. Fijne rustig camping met hele nette voorzieningen!
tot ziens!!

14Aug
Esther en Jildou

Ons "damesweekend" in de pipowagen was zeer geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar! Onze dochter heeft zich enorm vermaakt op jullie camping met alle dieren. De pipowagen ziet er heel gezellig uit, vooral de bedstee was erg knus met die gesloten deurtjes. En dan die grote gezinsdouche, ideaal!
Jammer genoeg hebben we jullie geen gedag meer kunnen zeggen, daarom dit berichtje. Bedankt voor jullie gastvrijheid.

Naar top van pagina