U bevind zich hier: home » Beoordelingen » Gastenboek

Gastenboek

Hieronder ziet u berichten van personen die op de minicamping te gast zijn geweest. Als ook u uw ervaring wilt delen met andere personen, dan kunt u uw bericht hier in het gastenboek achterlaten.

 

Hoe plaats ik een bericht?
U kunt uw bericht plaatsen door op de knop “Laat uw bericht achter” hiernaast te klikken. Er verschijnt vervolgens een formulier dat u kunt invullen.

28Mrt
kemp

Wel of geen voorjaar, ik kom zaterdag aanstaande zaterdag (31 mrt) mijn boel opstellen.
Zin in, tot dan

21Okt
Dirk en Debby Kos Almere

Gisterenmiddag even kennisgemaakt en een mooie seizoensplek uitgezocht. Wij hebben ontzettend veel zin om volgend jaar bij jullie te kamperen. Was het maar vast April :-).

Groetjes Dirk en Debby

25Sep
Henk en Adrie Breugom

Wij hebben begin van deze maand 10 heerlijke dagen doorgebracht op "Schotererf".
Omdat het weer meewerkte hebben we heerlijk in de omgeving kunnen fietsen,mede dankzij jullie fietsroutes.Ook de Weerribben op de fiets bezocht,alsmede het gezellige Lemmer.
Over de camping niets dan lof,alles was perfekt en het kunstgras voor de caravan voor ons een nieuwtje!
Het Kuinderbos vlakbij een topper,wandelen en hardlopen naar hartelust.Groeten vanuit Den Haag en we zullen jullie van harte aanbevelen bij familie en kennissen.

16Sep
Loek en Mia Lelieveld

Laatste week aug. een heerlijke week gehad in jullie Pipo wagen. Wij voelden ons er meteen in thuis. Wat een gezellige inrichting, mooie kleuren, romantische bedstee, fantastisch uitzicht, helemaal top!
Ook het sanitair is uitstekend.
En last but not least: jullie vriendelijkheid. Inderdaad: jullie doen er alles aan om het gasten naar de zin te maken, bedankt!

12Sep
petra/harrie

geweldig van opzet, sanitair 10+, genoten van de rust en de persoonlijke benadering.

Naar top van pagina