U bevind zich hier: home » Beoordelingen » Gastenboek

Gastenboek

Hieronder ziet u berichten van personen die op de minicamping te gast zijn geweest. Als ook u uw ervaring wilt delen met andere personen, dan kunt u uw bericht hier in het gastenboek achterlaten.

 

Hoe plaats ik een bericht?
U kunt uw bericht plaatsen door op de knop “Laat uw bericht achter” hiernaast te klikken. Er verschijnt vervolgens een formulier dat u kunt invullen.

09Jul
Roelof en Joke

We zijn weer thuis na een rondreis die door Friesland ging. De eerste camping was bij jullie en qua gastvrijheid en sanitair hebben we het niet beter gehad op de 6 campings die we nog naderhand hebben bezocht dan bij jullie! De omgeving is zeer de moeite waard, we hebben genoten!

06Jun
Ronald, Mireille, Sophie & Emma

Wij hebben het genoegen gehad om als een van de eersten de pipowagen te mogen uitproberen. En het was een groot succes! Erg knus, gezellig en compleet qua inrichting, de bedstee en de bonus: het prachtige uitzicht over de weide met de paarden, geiten en de vele ooievaars. De kinderen vonden de trampoline een groot succes. Helemaal goed!

01Jun
Fam. van der Woude

Hallo Daniël en Tineke,

Wij hebben 4 hele mooie dagen op jullie mini camping beleefd. De plaatsen waren super en het sanitair geweldig.
De verse eieren waren heerlijk, we hebben heerkijk uit kunnen rusten.
Bedankt en tot ziens

08Mei
Fam. Faber

Wat ziet jullie pipowagen er superrrr uit! Gefeliciteerd! Dat was het harde werken beslist waard!!!

19Sep
Fam. van Veenendaal

Hallo Daniël en Tineke,
Ondanks het mindere weer hebben we toch echt kunnen genieten op jullie camping. Super schoon, Super netjes, Super vriendelijk. Eigenlijk in een woord super.
We zullen jullie zeker aanraden.

Naar top van pagina