U bevind zich hier: home » Beoordelingen » Gastenboek

Gastenboek

Hieronder ziet u berichten van personen die op de minicamping te gast zijn geweest. Als ook u uw ervaring wilt delen met andere personen, dan kunt u uw bericht hier in het gastenboek achterlaten.

 

Hoe plaats ik een bericht?
U kunt uw bericht plaatsen door op de knop “Laat uw bericht achter” hiernaast te klikken. Er verschijnt vervolgens een formulier dat u kunt invullen.

06Sep
Fam van Dooren

We hebben een heerlijke vakantie gehad op jullie mooie en schone camping.
Onze oudste heeft zich prima vermaakt met de trampoline en het duikelrek en onze jongste heeft het nu nog over de pauw! De omgeving is erg mooi: mooie bosssen, leuke stadjes/dorpjes.
Helaas werkte het weer wat minder mee, maar daar konden jullie niets aan doen.

26Aug
kemp

Paar dagen op jullie camping voelde als een week vakantie! Goede uitvalbasis voor veel mooie wandelroutes en leuke plaatsen. Fijne rustig camping met hele nette voorzieningen!
tot ziens!!

14Aug
Esther en Jildou

Ons "damesweekend" in de pipowagen was zeer geslaagd en zeker voor herhaling vatbaar! Onze dochter heeft zich enorm vermaakt op jullie camping met alle dieren. De pipowagen ziet er heel gezellig uit, vooral de bedstee was erg knus met die gesloten deurtjes. En dan die grote gezinsdouche, ideaal!
Jammer genoeg hebben we jullie geen gedag meer kunnen zeggen, daarom dit berichtje. Bedankt voor jullie gastvrijheid.

09Jul
Roelof en Joke

We zijn weer thuis na een rondreis die door Friesland ging. De eerste camping was bij jullie en qua gastvrijheid en sanitair hebben we het niet beter gehad op de 6 campings die we nog naderhand hebben bezocht dan bij jullie! De omgeving is zeer de moeite waard, we hebben genoten!

06Jun
Ronald, Mireille, Sophie & Emma

Wij hebben het genoegen gehad om als een van de eersten de pipowagen te mogen uitproberen. En het was een groot succes! Erg knus, gezellig en compleet qua inrichting, de bedstee en de bonus: het prachtige uitzicht over de weide met de paarden, geiten en de vele ooievaars. De kinderen vonden de trampoline een groot succes. Helemaal goed!

Naar top van pagina