U bevind zich hier: home » Beoordelingen » Gastenboek

Gastenboek

Hieronder ziet u berichten van personen die op de minicamping te gast zijn geweest. Als ook u uw ervaring wilt delen met andere personen, dan kunt u uw bericht hier in het gastenboek achterlaten.

 

Hoe plaats ik een bericht?
U kunt uw bericht plaatsen door op de knop “Laat uw bericht achter” hiernaast te klikken. Er verschijnt vervolgens een formulier dat u kunt invullen.

11Aug
Karst en Femmy Mulder

Hebben er een weekend gestaan en ons prima vermaakt, een keurige camping met prima sanitair.
Veel voorspoed met jullie camping gewenst.

10Aug
Els Gerlofsma

Hallo Daniel en Tineke
We hebben wel drie weken op jullie camping gestaan. De ontvangst met koffie was heel verrassend. Verder hebben ( door het weer) helaas niet zoveel kunnen fietsen maar we hebben genoeg andere leuke dingen gedaan. Weerribben , wieden en friese meren. Jullie camping is prachtig. We hebben echt genoten ondanks het weer. Volgend jaar een kampvuur bij de pannenkoeken.

Groetjes van Alex en Els Gerlofsma

08Aug
Alieske, Nanette en Roeleen

Hallo Daniel en Tineke,

Wij hebben heerlijk 4 dagen kunnen kamperen terwijl onze nieuwe keuken geplaatst werd en het thuis een puinhoop was... Bij jullie was het goed toeven! Een prachtig plekje wat we zelf konden uitzoeken, heerlijk schoon sanitair, een gezellig praatje, het was er allemaal. Bedankt en wellicht tot een volgende keer! Want ook al was dit vlak bij huis, we waren er toch even helemaal uit!

Groetjes, Roeleen, Nanette en Alieske

29Jul
Fam Groenevelt

Wij hebben heerlijk op jullie camping gekampeerd van 17-06 t/m 05-07. We hebben vooral genoten van het weidse uitzicht, de kudde geiten, de ooievaars en het prima sanitair, alles even verzorgd en de gastvrijheid. In ieder geval voor andere mensen een aanrader. Nogmaals hartelijk bedankt.
Groeten uit Zwaag

16Jun
René, Karin, Jitse en Hidde

Een warm onthaal wachtte ons bij aankomst afgelopen Hemelvaart. Een lekkere ruime plek voor onze tent, een gezellig kletspraatje met Tineke en Daniël; wat leuk om hier aan te komen. De kinderen vonden gelijk het speelveld en de trampoline en hebben zich daar heel goed vermaakt met jullie jongens. "s Avonds een kampvuur, geen gehaast, weinig regels; kortom wij hebben het heerlijk gehad. Een fijne plek om nog eens terug te komen en verder de kop van Overijssel te verkennen.
Hartelijke groetjes uit het Amsterdamse.

Naar top van pagina