U bevind zich hier: home » Beoordelingen » Gastenboek

Gastenboek

Hieronder ziet u berichten van personen die op de minicamping te gast zijn geweest. Als ook u uw ervaring wilt delen met andere personen, dan kunt u uw bericht hier in het gastenboek achterlaten.

 

Hoe plaats ik een bericht?
U kunt uw bericht plaatsen door op de knop “Laat uw bericht achter” hiernaast te klikken. Er verschijnt vervolgens een formulier dat u kunt invullen.

08Aug
Alieske, Nanette en Roeleen

Hallo Daniel en Tineke,

Wij hebben heerlijk 4 dagen kunnen kamperen terwijl onze nieuwe keuken geplaatst werd en het thuis een puinhoop was... Bij jullie was het goed toeven! Een prachtig plekje wat we zelf konden uitzoeken, heerlijk schoon sanitair, een gezellig praatje, het was er allemaal. Bedankt en wellicht tot een volgende keer! Want ook al was dit vlak bij huis, we waren er toch even helemaal uit!

Groetjes, Roeleen, Nanette en Alieske

29Jul
Fam Groenevelt

Wij hebben heerlijk op jullie camping gekampeerd van 17-06 t/m 05-07. We hebben vooral genoten van het weidse uitzicht, de kudde geiten, de ooievaars en het prima sanitair, alles even verzorgd en de gastvrijheid. In ieder geval voor andere mensen een aanrader. Nogmaals hartelijk bedankt.
Groeten uit Zwaag

16Jun
René, Karin, Jitse en Hidde

Een warm onthaal wachtte ons bij aankomst afgelopen Hemelvaart. Een lekkere ruime plek voor onze tent, een gezellig kletspraatje met Tineke en Daniël; wat leuk om hier aan te komen. De kinderen vonden gelijk het speelveld en de trampoline en hebben zich daar heel goed vermaakt met jullie jongens. "s Avonds een kampvuur, geen gehaast, weinig regels; kortom wij hebben het heerlijk gehad. Een fijne plek om nog eens terug te komen en verder de kop van Overijssel te verkennen.
Hartelijke groetjes uit het Amsterdamse.

14Jun
fam buter

Wij hebben met Hemelvaart een paar dagen op de camping gestaan. Mooie rustige camping. De kinderen waren erg enthousiast over de gezellige kampvuur.
En ook over de dieren op de camping, pauw,en konijnen, kippen en vogeltjes.
Ook de trampoline was erg in trek. Verder is de omgeving de moeite waard om lekker te vissen, fietsen wandelen enz.

13Jun
Lia

Hallo Daniël en Tineke

We hebben genoten op julie camping alles heerlijk schoon en netjes! En we waren blij verrast dat er in de omgeving zoveel te doen was. Zowel met de fiets als met de auto waren er mogelijkheden te over.
Echt een aanrader voor de kampeerder.

Hartelijke groeten en wie weet: Tot Ziens.

Naar top van pagina