U bevind zich hier: home » Beoordelingen » Gastenboek

Gastenboek

Hieronder ziet u berichten van personen die op de minicamping te gast zijn geweest. Als ook u uw ervaring wilt delen met andere personen, dan kunt u uw bericht hier in het gastenboek achterlaten.

 

Hoe plaats ik een bericht?
U kunt uw bericht plaatsen door op de knop “Laat uw bericht achter” hiernaast te klikken. Er verschijnt vervolgens een formulier dat u kunt invullen.

21Aug
Annie en Leo Kuijpers

Beste Daniel en Tineke,

Wij waren op jullie mooie en jonge camping van 10 t/m 23 juli 2010. Het deed ons goed dat wij zelf een plaatsje uit konden zoeken. Nu trof het dat het net deze periode prachtig weer was. Ook onze vragen werden meteen en prettig beantwoord zoals de vraag, of er mogelijk heden waren om het voetbal te kijken, de halve finale konden wij opo jullie voorspraak bij de ”eigen wijze“ kijken. De finale konden wij gezellig met de andere gasten en jullie familieleden op groot scherm kijken in de fietsen loods keurig geregeld en versierd door jullie.

Dat de finale verloren ging voor onze oranje boys kon de pret niet drukken. Verder kunnen jullie terecht trots zijn op het prachtige toilet gebouw.

Van de camping af is het prachtig fietsen dit omdat het vlakbij een knooppunt is en een mooie omgeving op het 3 provinciën punt. Wij zullen zeker jullie camping aanbevelen, en wie weet tot ziens.

Groetjes Leo en Annie Kuijpers
Berghem [Noord Brabant]

16Aug
Fam. Wierenga

Leuke camping met prima sanitair! Gelegen in een weids polder omgeving leuk voor zowel jong als oud.
Leuke uitstapjes naar het Kuinderbos, het stadje Lemmer en de weerribben
Wij hebben een leuke week gehad en voor herhaling vatbaar.

15Jul
Frank en Marianne

een kleine rustige camping met 10 plaatsen rondom een weiland met beschutting aan de noord-westkant en een doorkijk aan de zuidkant. Het sanitair is goed, ruim voldoende en schoon. De ontvangst is vriendelijk.
De ligging is zeer centraal: de Weerribben, het Slotermeer, het Tjeukermeer, Schokland, Urk, Gaasterland
en veel prachtige dorpen liggen binnen handbereik.
Aan te bevelen als je van rust, stilte en ruimte houdt.

03Sep
familie slaghout

wij hebben erg genoten van deze lastminute minivakantie! de weergoden waren ons dankzij het lakota-welkomstritueel en de bescherming van grote houten arend zeer goed gezind blijkt nu. maar even zonder gekheid: het was relaxed en gezellig bij jullie op de camping. en inderdaad, die sanitaire voorzieningen zijn met recht jullie trots. vooral als je ze dan ook nog helemaal voor jezelf hebt.... hihi. volgende keer nemen we de tipi mee!

26Aug
Paul en Margriet

Prima camping. Goede informatie en persoonlijke aandacht!
Wij bezochten de uitvoering van Opera Spanga en een dag later de kunstroute in de Rottige Meenthe. Beiden zeer goed te doen vanaf deze camping.
Wij komen ook zeker nog eens terug.

Naar top van pagina