U bevind zich hier: home » Beoordelingen » Gastenboek

Gastenboek

Hieronder ziet u berichten van personen die op de minicamping te gast zijn geweest. Als ook u uw ervaring wilt delen met andere personen, dan kunt u uw bericht hier in het gastenboek achterlaten.

 

Hoe plaats ik een bericht?
U kunt uw bericht plaatsen door op de knop “Laat uw bericht achter” hiernaast te klikken. Er verschijnt vervolgens een formulier dat u kunt invullen.

15Jul
Frank en Marianne

een kleine rustige camping met 10 plaatsen rondom een weiland met beschutting aan de noord-westkant en een doorkijk aan de zuidkant. Het sanitair is goed, ruim voldoende en schoon. De ontvangst is vriendelijk.
De ligging is zeer centraal: de Weerribben, het Slotermeer, het Tjeukermeer, Schokland, Urk, Gaasterland
en veel prachtige dorpen liggen binnen handbereik.
Aan te bevelen als je van rust, stilte en ruimte houdt.

03Sep
familie slaghout

wij hebben erg genoten van deze lastminute minivakantie! de weergoden waren ons dankzij het lakota-welkomstritueel en de bescherming van grote houten arend zeer goed gezind blijkt nu. maar even zonder gekheid: het was relaxed en gezellig bij jullie op de camping. en inderdaad, die sanitaire voorzieningen zijn met recht jullie trots. vooral als je ze dan ook nog helemaal voor jezelf hebt.... hihi. volgende keer nemen we de tipi mee!

26Aug
Paul en Margriet

Prima camping. Goede informatie en persoonlijke aandacht!
Wij bezochten de uitvoering van Opera Spanga en een dag later de kunstroute in de Rottige Meenthe. Beiden zeer goed te doen vanaf deze camping.
Wij komen ook zeker nog eens terug.

25Aug
Fam.Hankel te Enschede

Hoi Daniel Tineke & Kids

Van 15 tot 22 Augustus mochten we jullie camping bezoeken.Naast het feit dat het prachtig weer was ,viel het ons op dat het zo lekker rustig was.We hebben echt genoten,niet in het minst door de vriendelijkheid naar jullie gasten toe. Zeker een aanrader voor wat oudere gasten. We wensen jullie nog veel plezier met de camping en komen beslist nog eens terug.

Ps

Schitterende omgeving om te fietsen.

30Jul
Theo en Babs

Wat een prachtige, mooie en schone minicamping in een weidse omgeving gelegen. Vanaf de camping kun je alle kanten op fietsen. Hij ligt heel centraal. Er zijn prachtige fietsroutes beschikbaar naar de Weerribben, de rottige meente, het Kuinerbos. Allemaal prachtig. Lemmer ligt op 11 km fietsen, ook een geweldige plaats om naartoe te gaan. Wij zijn 4 dagen geweest, maar hebben erg genoten van de rust. Even lekker bijkomen. Van ons krijgen jullie een dikke 10.
Tineke en Daniel, bedankt voor jullie gastvrijheid.

Naar top van pagina