U bevind zich hier: home » Beoordelingen » Gastenboek

Gastenboek

Hieronder ziet u berichten van personen die op de minicamping te gast zijn geweest. Als ook u uw ervaring wilt delen met andere personen, dan kunt u uw bericht hier in het gastenboek achterlaten.

 

Hoe plaats ik een bericht?
U kunt uw bericht plaatsen door op de knop “Laat uw bericht achter” hiernaast te klikken. Er verschijnt vervolgens een formulier dat u kunt invullen.

28Mei
Familie Duijm

En dan heb je er weer een favoriete camping bij !
Perfect, netjes terrein, uitstekende ruim sanitair en rustig gelegen.
Genoeg te spelen voor de kids. We hebben de camping eigenlijk
niet verlaten want de kids vermaakten zich perfect en dan hebben
de ouders natuurlijk ook even vakantie !

We komen zeker nog een keer terug..

28Mei
Reunes Luc _ De Craecker Yvette

Dag Tinneke en Daniël,
We zijn zeer tevreden over onze keuze om bij jullie te mogen kamperen. Mooie grote plek, netjes en rustig. Alles is voorzien wat we nodig hebben. Jullie zijn super vriendelijke, lieve mensen en niets is jullie teveel.
Een echte aanrader. We komen zeker nog eens terug. Hartelijk bedankt en tot ziens.
Luc en Yvette .

04Feb
Hesder

Afgelopen herfst mochten we een weekend kamperen. Rustige omgeving, we waren er echt even uit! De kinderen hebben zich ook goed vermaakt op veldje /speelterrein. Zeker een aanrader!

20Sep
Rosetta en Luc

Beste Tineke en Daniël,
In augustus hebben we een kleine week van jullie camping mogen genieten. Ruime plaatsen met een kunststof "matje" ter plaatse van de luifel. Evenals de tegels voor de wielen van de caravan een goede en praktische vondst ! Strategisch gelegen in de nabijheid van de Friese Meren en de Weerribben. Door het fraaie weer hebben we ca. 300 km kunnen fietsen en de omgeving goed in ons kunnen opnemen. Het advies van Tineke om een fietsendrager mee te nemen om zodoende de actieradius te vergroten was daarbij zeer waardevol. Goede herinneringen aan café/restaurant "Het Sluisje" op ca. 500 m van de camping. Schitterende ambiance en degelijke kost van een "geruststellende" hoeveelheid.

19Sep
Henk en Annie

Fijne rustige camping. Wij werden vriendelijk ontvangen. Na enige uitleg werden we de gehele week met rust gelaten ,wat wij zeer gewaardeerd hebben. Voor vragen stonden jullie altijd klaar. Top
Mooie grote plekken en zelf tegen betaling een eitje, of een ijsje uit de vriezer nemen vonden wij heel fijn.
Wij hebben een fijne tijd gehad.
sept. 2016

Naar top van pagina