U bevind zich hier: home » Beoordelingen » Gastenboek

Gastenboek

Hieronder ziet u berichten van personen die op de minicamping te gast zijn geweest. Als ook u uw ervaring wilt delen met andere personen, dan kunt u uw bericht hier in het gastenboek achterlaten.

 

Hoe plaats ik een bericht?
U kunt uw bericht plaatsen door op de knop “Laat uw bericht achter” hiernaast te klikken. Er verschijnt vervolgens een formulier dat u kunt invullen.

12Apr
Lidy Nijenhuis

Wat een leuke site en prachtige foto's erbij! En dat allemaal zo vlak bij onze polder! We willen het graag eens beleven met Hemelvaartsweekend. Dus wie weet...tot 2010?

07Jan
Esmee & Amber

Hallo Daniël en Tineke,

We vinden het super dat jullie een camping hebben en we wensen jullie veel geluk!

groetjes Amber & Esmee

22Aug
Wiks.Drok.

Hoi Daniel,Ik heb jullie site bekeken en het ziet er geweldig uit! Wij komen in de toekomst vast kijken,en misschien ook kamperen,wij wensen jullie veel succes!!

groeten van je oude buurvrouw Wiks.Drok

20Aug
helma en ted

Dankzij jullie FANTASTISCHE weekeind hebben wij toch nog een echt vakantie gevoel gehad dit jaar.
een echte aanrader deze camping Super sanitair en prima voorzieningen. Het blijkt ook altijd mooi weer te zijn op deze camping.

HEEEEEEL veel plezier en succes met de camping

18Aug
Gerrit, Anneke en Wim

Van harte gefeliciteerd met jullie mooie camping. Wat een geweldige was-, douche- en toiletvoorziening. Hier komen ongetwijfeld veel campinggasten op af. Bedankt voor het fijne en goed verzorgde weekend. We hebben ook genoten van de vogels in de omgeving waaronder de vele ooievaars. We komen zeker nog eens terug om verder van de omgeving te genieten

Naar top van pagina