U bevind zich hier: home » Beoordelingen » Gastenboek

Gastenboek

Hieronder ziet u berichten van personen die op de minicamping te gast zijn geweest. Als ook u uw ervaring wilt delen met andere personen, dan kunt u uw bericht hier in het gastenboek achterlaten.

 

Hoe plaats ik een bericht?
U kunt uw bericht plaatsen door op de knop “Laat uw bericht achter” hiernaast te klikken. Er verschijnt vervolgens een formulier dat u kunt invullen.

20Aug
helma en ted

Dankzij jullie FANTASTISCHE weekeind hebben wij toch nog een echt vakantie gevoel gehad dit jaar.
een echte aanrader deze camping Super sanitair en prima voorzieningen. Het blijkt ook altijd mooi weer te zijn op deze camping.

HEEEEEEL veel plezier en succes met de camping

18Aug
Gerrit, Anneke en Wim

Van harte gefeliciteerd met jullie mooie camping. Wat een geweldige was-, douche- en toiletvoorziening. Hier komen ongetwijfeld veel campinggasten op af. Bedankt voor het fijne en goed verzorgde weekend. We hebben ook genoten van de vogels in de omgeving waaronder de vele ooievaars. We komen zeker nog eens terug om verder van de omgeving te genieten

17Aug
Erik, Sigrid en Marit

Aan den lijve jullie camping ondervonden...

Een **** camping in zakformaat. Prachtig sanitair; Ruim, schoon, en ja, hele goeie douches!!! Jullie verstaan het kampeervak! In een prachtige omgeving met rust en ruimte. Nogmaals heel veel succes met jullie camping! Kortom bedankt voor het heerlijke weekend en de gastvrijheid!

15Aug
willy van der Haar

hallo Daniël en Tineke Wat een goed idee om samen een minicamping te beginnen. Ik las het vanmorgen in de krant en dacht hier ga ik op reageren. (Leuke foto) Gefeliciteerd en veel succes.

15Aug
Tina Winters St. Jansklooster

Hallo collega's minicamping gefeliciteerd met jullie nieuwe aanwinst. Ik kan je verzekeren je leert alleen maar hele leuke en lieve mensen kennen. Daar doe je het voor.
Ik kom beslist een keer kijken in Kuinre. Hoorde het al van Gerrit te Vaarwerk maar nu zo'n stuk in de krant geweldig.
Mocht je vragen hebben el gerust wij hebben al heel wat jaartjes ervaring. Ik hoop dat je nog wat late gasten krijgt het seizoen is al bijna voorbij.
Heel veel sukses verder .
hartelijke groet Tina Winters.
minicamping het Waterhoentje st. Jansklooster.

Naar top van pagina