U bevind zich hier: home » Beoordelingen » Gastenboek

Gastenboek

Hieronder ziet u berichten van personen die op de minicamping te gast zijn geweest. Als ook u uw ervaring wilt delen met andere personen, dan kunt u uw bericht hier in het gastenboek achterlaten.

 

Hoe plaats ik een bericht?
U kunt uw bericht plaatsen door op de knop “Laat uw bericht achter” hiernaast te klikken. Er verschijnt vervolgens een formulier dat u kunt invullen.

11Aug
Frits & Rita Schoonbeek

Hoi Daniel en Tineke,

Van harte gefeliciteerd met de start van jullie minicamping. Mooie site, ziet er professioneel uit. Naast het zeilen hebben we het kamperen nog niet afgezworen, dus misschien melden we ons wel een keer aan jullie camping-poort. Groetjes,
Frits en Rita Schoonbeek & kids.

09Aug
andre en harma

Hey Daniel en Tineke eindelijk is het dan zo ver heel veel plezier met jullie camping een droom die uitgekomen is. Het gaat jullie lukken. Groetjes aan de kinderen en als we een keer in de buurt zijn komen we zekers een keertje kijken. Groetjes uit Emmer compascuum

08Aug
Bert en Antje Wiegmink

Geweldig zoals ons oude stekje geworden is.Wat hebben jullie met z,n allen hard gewerkt.We wensen jullie dan ook veel succes.

08Aug
gerald en corine

leuk deze site! we zijn geen verstokte kampeerders, maar zo zou je er zin in krijgen! wij wensen jullie heel veel succes met jullie onderneming. aan jullie enthousiasme zal het niet liggen.

08Aug
Esmee

Hup, pap! Zet hem op! De camping is al heel mooi , nog even zweten en dan gaan we open!
Hier alvast een dikke kus!

Naar top van pagina