U bevind zich hier: home » Beoordelingen » Gastenboek

Gastenboek

Hieronder ziet u berichten van personen die op de minicamping te gast zijn geweest. Als ook u uw ervaring wilt delen met andere personen, dan kunt u uw bericht hier in het gastenboek achterlaten.

 

Hoe plaats ik een bericht?
U kunt uw bericht plaatsen door op de knop “Laat uw bericht achter” hiernaast te klikken. Er verschijnt vervolgens een formulier dat u kunt invullen.

16Sep
Ger@Ed

Onlangs waren wij met vrienden een aantal dagen te gast op jullie camping.We waren blij verrast met de rust en de grote plaatsen ,eveneens met de sanitaire ruimtes die we goed verzorgd en schoon aantroffen.Wij zullen jullie camping bij vrienden zeker aanbevelen!
Veel succes met jullie camping.

15Sep
Wiebrand en Dicky Vroom

Het is al even geleden maar we hebben in juli 14 dagen doorgebracht op jullie prachte camping met keurig verzorgde caravan plaatsen waarvan onze zelfs was voorzien van kunstgras voor de wagen. Geen inloop van gras door opvang tijdens het maaien. Zegt misschien niet veel, maar is wel veel waard. Toiletten? Door een ringetje. Klantvriendelijk, en denken doen ze in oplossingen, lekker 'hou het simpel'. Een paar, wat heet, gasten op de verjaardag, kan dat? Natuurlijk , komen wij ook even langs toch. Kleinkinderen voelden zich er thuis en wij ook. Een echte aanrader. Jammer dat de cijfers niet verder gaan dan 10 maar anders ...
Familie Te Vaarwerk, allen, ook Maarten, bedankt mede namens juf Dicky.

05Sep
Familie Beckx - Ouderkerk aan den IJssel

3 weken met caravan bestaande uit 2 volwassenen en 1 kind (4 jaar oud) gestaan. Verblijf was helemaal super.
Sanitair was erg schoon en goed onderhouden.
Er was meer dan genoeg ruimte op het veld voor de caravan maar er was ook meer dan genoeg ruimte voor de kinderen om te spelen.
Gehele omgeving was kindvriendelijk en kind veilig ingericht. Wij hadden nagenoeg geen omkijken om naar de kinderen.
Daniel en Tineke zijn zeer klantvriendelijk, altijd in voor een praatje, in overleg is bijna alles mogelijk. Zij waren laagdrempelig aan te spreken wat door een ieder als zeer prettig ervaren werd.
Cijfer: Een 11 is niet te geven dus dan maar een 10!!

23Aug
Hennie van Dun en Jeanne van der Werff

Heerlijk een kleine week op deze camping gestaan, lekker rustig, fijne (verharde) plekken.
De ontvangst was prima. Daniel en Tineke zijn altijd in voor een praatje. Het sanitair was prima, (kunnen vele andere een voorbeeld aan nemen). Alles goed geregeld wat bv. verlichting betreft met bewegingsmelders.
Voor kinderen is er een fijne trampoline op een mooie speelweide.
Leuke plaatsen niet ver weg, alleen jammer dat het veelal lange rechte wegen zijn in open polders, dus windgevoelig. Ze zeggen ook niet voor niks, in de polder ga je 3 x rechtsaf en je bent weer op de zelfde plek. Overall een dikke 9. bedankt en misschien tot ziens.

22Aug
Jan en Margriet de Goede

Daniel en Tineke te Vaarwerk zijn klantvriendelijk en toch wel zakelijk bezig met hun camping.
Sanitair stond boven normaal niveau.Werd vaak schoongemaakt.'s nachts was het stil,de weg naar
het sanitair was goed verlicht door bewegingsmelders. Parkeren buiten de caravanstandplaats,ook goed. Prima regeling wat betreft de was en het drogen ervan. Aparte omgeving.


Naar top van pagina