U bevind zich hier: home » Beoordelingen » Gastenboek

Gastenboek

Hieronder ziet u berichten van personen die op de minicamping te gast zijn geweest. Als ook u uw ervaring wilt delen met andere personen, dan kunt u uw bericht hier in het gastenboek achterlaten.

 

Hoe plaats ik een bericht?
U kunt uw bericht plaatsen door op de knop “Laat uw bericht achter” hiernaast te klikken. Er verschijnt vervolgens een formulier dat u kunt invullen.

04Feb
Hesder

Afgelopen herfst mochten we een weekend kamperen. Rustige omgeving, we waren er echt even uit! De kinderen hebben zich ook goed vermaakt op veldje /speelterrein. Zeker een aanrader!

20Sep
Rosetta en Luc

Beste Tineke en Daniël,
In augustus hebben we een kleine week van jullie camping mogen genieten. Ruime plaatsen met een kunststof "matje" ter plaatse van de luifel. Evenals de tegels voor de wielen van de caravan een goede en praktische vondst ! Strategisch gelegen in de nabijheid van de Friese Meren en de Weerribben. Door het fraaie weer hebben we ca. 300 km kunnen fietsen en de omgeving goed in ons kunnen opnemen. Het advies van Tineke om een fietsendrager mee te nemen om zodoende de actieradius te vergroten was daarbij zeer waardevol. Goede herinneringen aan café/restaurant "Het Sluisje" op ca. 500 m van de camping. Schitterende ambiance en degelijke kost van een "geruststellende" hoeveelheid.

19Sep
Henk en Annie

Fijne rustige camping. Wij werden vriendelijk ontvangen. Na enige uitleg werden we de gehele week met rust gelaten ,wat wij zeer gewaardeerd hebben. Voor vragen stonden jullie altijd klaar. Top
Mooie grote plekken en zelf tegen betaling een eitje, of een ijsje uit de vriezer nemen vonden wij heel fijn.
Wij hebben een fijne tijd gehad.
sept. 2016

16Sep
Ger@Ed

Onlangs waren wij met vrienden een aantal dagen te gast op jullie camping.We waren blij verrast met de rust en de grote plaatsen ,eveneens met de sanitaire ruimtes die we goed verzorgd en schoon aantroffen.Wij zullen jullie camping bij vrienden zeker aanbevelen!
Veel succes met jullie camping.

15Sep
Wiebrand en Dicky Vroom

Het is al even geleden maar we hebben in juli 14 dagen doorgebracht op jullie prachte camping met keurig verzorgde caravan plaatsen waarvan onze zelfs was voorzien van kunstgras voor de wagen. Geen inloop van gras door opvang tijdens het maaien. Zegt misschien niet veel, maar is wel veel waard. Toiletten? Door een ringetje. Klantvriendelijk, en denken doen ze in oplossingen, lekker 'hou het simpel'. Een paar, wat heet, gasten op de verjaardag, kan dat? Natuurlijk , komen wij ook even langs toch. Kleinkinderen voelden zich er thuis en wij ook. Een echte aanrader. Jammer dat de cijfers niet verder gaan dan 10 maar anders ...
Familie Te Vaarwerk, allen, ook Maarten, bedankt mede namens juf Dicky.

Naar top van pagina