U bevind zich hier: home » Beoordelingen » Gastenboek

Gastenboek

Hieronder ziet u berichten van personen die op de minicamping te gast zijn geweest. Als ook u uw ervaring wilt delen met andere personen, dan kunt u uw bericht hier in het gastenboek achterlaten.

 

Hoe plaats ik een bericht?
U kunt uw bericht plaatsen door op de knop “Laat uw bericht achter” hiernaast te klikken. Er verschijnt vervolgens een formulier dat u kunt invullen.

20Mei
hoogland

Wij hebben genoten van de camping. Er is veel zorg aan besteed en servicegericht zijn jullie ook. Goede voorzieningen! Prima


04Sep
Elwin&Jacqueline uit Amsterdam

Topper!!!!!
Pipowagen Sien.

30Aug
Anke Versluis

Wij (mijn man en ik) vonden jullie camping heel fijn. Alles is tot in de puntjes verzorgd, zonder dat je last hebt van teveel regelgeving. Vriendelijke ontvangst, schoon sanitair, en een leuke receptie met veel informatie en mooie fietsroutes die je mag gebruiken. Absoluut een aanrader. Dank voor het verblijf.

26Aug
Rob Jansen

We hebben een geweldige week gehad in Pipowagen 'Sien'. Onze kinderen (1 en 3) hebben genoten van de trampoline, de zandbak, de tractoren en de dieren. Het heeft even geduurd voordat ze het ons thuis niet meer kwalijk namen dat we niet meer op de camping waren.
Voor de rest: de Pipowagen is super, het sanitairgebouw prima (schoon!), de omgeving leuk om te verkennen. Kortom, 'Schotererf' is meer dan een aanrader!

14Aug
yvonne en janny heemstede

Wij waren eind Juli 2015 een week op deze camping.
Het had een goed verzorgde uitstraling, met geweldig sanitair.
Verder vonden wij de informatie die bij de receptie lag van de omgeving zeer goed.
Kortom dit was een camping volgens ons zoals een camping 'moet'zijn.

Naar top van pagina