U bevind zich hier: home » Beoordelingen » Gastenboek

Gastenboek

Hieronder ziet u berichten van personen die op de minicamping te gast zijn geweest. Als ook u uw ervaring wilt delen met andere personen, dan kunt u uw bericht hier in het gastenboek achterlaten.

 

Hoe plaats ik een bericht?
U kunt uw bericht plaatsen door op de knop “Laat uw bericht achter” hiernaast te klikken. Er verschijnt vervolgens een formulier dat u kunt invullen.

09Jul
D.Wijnnobel

Wij waren hier vorig weekend.En wat zijn wij tot rust gekomen op deze camping.Alles is perfect,sanitair,omgeving en vooral de rust

14Jun
Johan en Greet uit Blokzijl

We hebben een heerlijk weekend gehad op jullie prachtige aangelegde en schone camping.
Zo dichtbij voor ons, toch een heerlijk vakantie gevoel.

13Jun
Egbert & Marjo

Als je je gasten zoveel gezelligheid, een perfect sanitairgebouw, een mooi klein intiem veld en dus een uitstekende vakantie biedt voor een aantrekkelijke prijs......dan heb je het goed voor elkaar!

09Jun
Sjaak en Elly van Leeuwen en Henk en Jose Hawinkels

We hebben heerlijk 4 dagen op deze prachtige camping gestaan vanwege Uit je Tent . We hadden heerlijk wer Ook de muziekavond van de Toutenburgher muzikanten was erg geslaagd en het uitje naar de geitenboer. De velden zien er verzorgd uit en prachtig en schoon sanitair ook de eigenaars zijn erg vriendelijk. Het is een rustige familiecamping met mooi uitzicht.

31Mei
fam van Beusekom

Met veel plezier op het Schotererf gestaan prachtige plaatsen, leuk om deze omgeving van nederland bezocht te hebben, toilet gebouw prima in orde,

Naar top van pagina