U bevind zich hier: home » Beoordelingen » Gastenboek

Gastenboek

Hieronder ziet u berichten van personen die op de minicamping te gast zijn geweest. Als ook u uw ervaring wilt delen met andere personen, dan kunt u uw bericht hier in het gastenboek achterlaten.

 

Hoe plaats ik een bericht?
U kunt uw bericht plaatsen door op de knop “Laat uw bericht achter” hiernaast te klikken. Er verschijnt vervolgens een formulier dat u kunt invullen.

13Jun
Egbert & Marjo

Als je je gasten zoveel gezelligheid, een perfect sanitairgebouw, een mooi klein intiem veld en dus een uitstekende vakantie biedt voor een aantrekkelijke prijs......dan heb je het goed voor elkaar!

09Jun
Sjaak en Elly van Leeuwen en Henk en Jose Hawinkels

We hebben heerlijk 4 dagen op deze prachtige camping gestaan vanwege Uit je Tent . We hadden heerlijk wer Ook de muziekavond van de Toutenburgher muzikanten was erg geslaagd en het uitje naar de geitenboer. De velden zien er verzorgd uit en prachtig en schoon sanitair ook de eigenaars zijn erg vriendelijk. Het is een rustige familiecamping met mooi uitzicht.

31Mei
fam van Beusekom

Met veel plezier op het Schotererf gestaan prachtige plaatsen, leuk om deze omgeving van nederland bezocht te hebben, toilet gebouw prima in orde,

25Mei
Familie Bijwaard

Onze aankomst viel wat ongelukkig uit, we waren de receptie binnen gekomen, dochter stond een andere campinggast te woord en handelde dit af, ging weer naar binnen en bleef weg. Door op de bel te drukken kwam er iemand om ons te woord te staan.
Verblijf (09-05-15/16-05-15) op de camping was prima, toiletgebouw was verzorgd, goed warm water, zowel voor de douche als de afwas. Door de tegels voor de caravanwielen staat de caravan altijd stabiel en het kunstgras in de voortent was ook prettig. De entree gaf een gezellig indruk.

24Aug
Familie Wijnen

Als wij met vakantie zijn willen we het liefst alles met de fiets doen , zoals s'morgens een lekker broodje halen bij de bakker de boodschappen bij de plaatselijke super een terrasje pakken in het dorp,
dit is hier niet mogelijk, wel jammer want je kunt er heerlijk fietsen , maar voor ons iets te ver gelegen van
alle voorzieningen

Tip; nieuwe gasten een kop koffie of thee aanbieden [ mensen hebben vaak al enige uren in de auto gezeten]

Naar top van pagina