WELKOM OP DE SITE VAN MINICAMPING SCHOTERERF WELKOM IN DE 'KRUIN' VAN OVERIJSSEL!

Schotererf is een kleine camping gelegen in een rustig en landelijk gebied op het snijvlak van de provincies Overijssel, Friesland en Flevoland. De camping is ruim opgezet en beschikt over vele faciliteiten die uw verblijf tot een succes zullen maken. Zo hebben we ruime kampeerplaatsen van 100m2, prachtig sanitair met vrij gebruik van warm water, een apart speelveld voor de kids, gratis wifi en nog veel meer. Met het Kuinderbos op een steenworp afstand en Nationaal Park 'de Weerribben' in de nabije omgeving is onze camping een prima uitvalsbasis voor mooie (fiets) tochten. Wilt u graag een dagje winkelen of 's avonds lekker uit? Historische Zuiderzeestadjes Blokzijl en Lemmer bieden volop mogelijkheden. Daarnaast zijn diverse activiteiten als kanovaren, vissen en paardrijden in de directe omgeving van de camping mogelijk. Schotererf...da's even helemaal weg!

Daniël en Tineke te Vaarwerk

DE TWEEDE TITEL WELKOM IN PIPOWAGENS 'OT EN SIEN'

Wie wil dat nou niet: nostalgisch slapen in een prachtige, sfeervolle pipowagen met échte bedstee! We hebben onze pipowagens 'Ot en Sien' gedoopt. Ze zijn voorzien van vele gemakken, zoals koelkast, gasfornuis, stromend water en een gezellige picknicktafel.

Dus of u nu gaat voor een weekendje of een volledige vakantie, in deze pipowagens kunt u echt tot rust komen. Bovendien is het een prima uitvalsbasis voor uitstapjes naar de idyllische Zuyderzeedorpjes Blokzijl of Lemmer. Of lekker fietsen door de Weerribben of de uitgestrekte weiden van Friesland. En vanaf het terras van de pipowagen is het uitzicht over de landerijen subliem: een schitterende plek voor menige zomeravond!

CAMPING IN 360 GRADEN BEKIJKEN Graag een kijkje nemen?

Het is nu mogelijk om alvast een kijkje te nemen op de mini-camping. Probeer het zelf en ervaar alvast hoe het zou kunnen zijn, om hier te staan.

Start de Virtuele Tour!

Nieuw: kamperen aan het water!

Nieuw: kamperen aan het water!

Geplaatst op: 12-07-2017

Eindelijk is het zover! We hebben 5 nieuwe plaatsen kunnen realiseren en ze zijn echt prachtig: aan het water en met vrij zicht over de weidse velden van de Kuinderpolder. Reserveer nu uw plaats en geniet van alles wat onze camping en de bijzondere omgeving te bieden heeft!

Nieuw: bijna 50 uit-tips!

Nieuw: bijna 50 uit-tips!

Geplaatst op: 24-07-2014

Op onze receptie kon u al terecht voor informatie over allerlei mogelijke uitstapjes. Nu bieden we u deze informatie ook via onze site aan! Zo kunt u tijdens èn voorafgaand aan uw verblijf bekijken welke van de vele mogelijkheden u interessant lijken: culturele uitstapjes of toch liever actieve? Of misschien zoekt u speciaal naar dingen zie leuk zijn voor de kinderen. Kijk onder het kopje 'omgeving'...

Winnaar Zoover Award 2014

Winnaar Zoover Award 2014

Geplaatst op: 15-05-2014

Minicamping Schotererf is na 2012 en 2013 in 2014 opnieuw beloond met de 'Zoover highly recommended award', met als beoordeling: "Veel van uw gasten hebben het verblijf als bijzonder bestempeld. Deze Zoover Highly recommended toont aan dat u passie heeft voor uw werk".

» bekijk meer nieuwsberichten

foto-gallerij

leuke vennetjes vlakbij...

leuke vennetjes vlakbij......meer foto's

overal bloemen

overal bloemen...meer foto's

bedstee open

bedstee open...meer foto's

vele fietsmogelijkheden!

vele fietsmogelijkheden!...meer foto's

ruime plaatsen

ruime plaatsen...meer foto's

de weerribben: ongelofelijk mooi!

de weerribben: ongelofelijk mooi!...meer foto's

actief op het water

actief op het water...meer foto's

ruime (gezins)douche met douchestoel

ruime (gezins)douche met douchestoel...meer foto's

toegang tot receptie en sanitair

toegang tot receptie en sanitair...meer foto's

de weerribben: ongelofelijk mooi!

de weerribben: ongelofelijk mooi!...meer foto's

speel en doepark de Voorst

speel en doepark de Voorst...meer foto's

lekker relaxen voor de pipowagen

lekker relaxen voor de pipowagen...meer foto's

speeltoestellen op apart speelveld

speeltoestellen op apart speelveld...meer foto's

overal bloemen

overal bloemen...meer foto's

uw fietsen netjes onder dak

uw fietsen netjes onder dak...meer foto's

ruim kampeerveld

ruim kampeerveld...meer foto's

WEERSVERWACHTING

Naar top van pagina