U bevind zich hier: home » Beoordelingen » Gastenboek

Gastenboek

Hieronder ziet u berichten van personen die op de minicamping te gast zijn geweest. Als ook u uw ervaring wilt delen met andere personen, dan kunt u uw bericht hier in het gastenboek achterlaten.

 

Hoe plaats ik een bericht?
U kunt uw bericht plaatsen door op de knop “Laat uw bericht achter” hiernaast te klikken. Er verschijnt vervolgens een formulier dat u kunt invullen.

10Jun
John en Mirjam

Net terug van 11 dagen kamperen op Slotererf. Genoten van een heerlijke vakantie. Mooie camping (schoon en goed sanitair!), omgeving prachtig. Fietsen en wandelen in de Weerribben, Lemmer, Blokzijl... Friesland, Overijssel en de Noord-Oostpolder hebben van alles te bieden. Wel moet je rekening houden met het gegeven dat de dichtstbijzijnde bakker en/of supermarkt in lemmer of Emmeloord is. Toch een eindje rijden. Misschien nog een idee voor de toekomst: een broodjes service. Maar vooral veel lof voor deze camping. We komen zeker terug.

13Mei
Greet van Gelderen

Wij zijn van 5 t/m 12 mei op de camping geweest, dit is ons goed bevallen, zeker voor herhaling
De camping krijgt van ons een 9,9 sanitair schoon en goed overdacht, alles ook netjes
op orde en het kunstgras in de voortent was heerlijk wat een uitvinding.
De omgeving was ook erg mooi wandelen en fietsen

28Mrt
kemp

Wel of geen voorjaar, ik kom zaterdag aanstaande zaterdag (31 mrt) mijn boel opstellen.
Zin in, tot dan

21Okt
Dirk en Debby Kos Almere

Gisterenmiddag even kennisgemaakt en een mooie seizoensplek uitgezocht. Wij hebben ontzettend veel zin om volgend jaar bij jullie te kamperen. Was het maar vast April :-).

Groetjes Dirk en Debby

25Sep
Henk en Adrie Breugom

Wij hebben begin van deze maand 10 heerlijke dagen doorgebracht op "Schotererf".
Omdat het weer meewerkte hebben we heerlijk in de omgeving kunnen fietsen,mede dankzij jullie fietsroutes.Ook de Weerribben op de fiets bezocht,alsmede het gezellige Lemmer.
Over de camping niets dan lof,alles was perfekt en het kunstgras voor de caravan voor ons een nieuwtje!
Het Kuinderbos vlakbij een topper,wandelen en hardlopen naar hartelust.Groeten vanuit Den Haag en we zullen jullie van harte aanbevelen bij familie en kennissen.

Naar top van pagina