U bevind zich hier: home » Beoordelingen » Gastenboek

Gastenboek

Hieronder ziet u berichten van personen die op de minicamping te gast zijn geweest. Als ook u uw ervaring wilt delen met andere personen, dan kunt u uw bericht hier in het gastenboek achterlaten.

 

Hoe plaats ik een bericht?
U kunt uw bericht plaatsen door op de knop “Laat uw bericht achter” hiernaast te klikken. Er verschijnt vervolgens een formulier dat u kunt invullen.

17Aug
Erik, Sigrid en Marit

Aan den lijve jullie camping ondervonden...

Een **** camping in zakformaat. Prachtig sanitair; Ruim, schoon, en ja, hele goeie douches!!! Jullie verstaan het kampeervak! In een prachtige omgeving met rust en ruimte. Nogmaals heel veel succes met jullie camping! Kortom bedankt voor het heerlijke weekend en de gastvrijheid!

15Aug
willy van der Haar

hallo Daniël en Tineke Wat een goed idee om samen een minicamping te beginnen. Ik las het vanmorgen in de krant en dacht hier ga ik op reageren. (Leuke foto) Gefeliciteerd en veel succes.

15Aug
Tina Winters St. Jansklooster

Hallo collega's minicamping gefeliciteerd met jullie nieuwe aanwinst. Ik kan je verzekeren je leert alleen maar hele leuke en lieve mensen kennen. Daar doe je het voor.
Ik kom beslist een keer kijken in Kuinre. Hoorde het al van Gerrit te Vaarwerk maar nu zo'n stuk in de krant geweldig.
Mocht je vragen hebben el gerust wij hebben al heel wat jaartjes ervaring. Ik hoop dat je nog wat late gasten krijgt het seizoen is al bijna voorbij.
Heel veel sukses verder .
hartelijke groet Tina Winters.
minicamping het Waterhoentje st. Jansklooster.

11Aug
Jan en Trix

Gefeliciteerd met de opening van jullie camping, We hopen op een prachtig weekend en mooi weer. En komen er vast wel vaker. Het is er in ieder geval goed verkeren en kamperen,dat weten we zeker.

11Aug
Berry Stoter

Hallo Daniel,

Jullie site ziet er goed uit. Een hele professionele uitstraling, duidelijk en overzichtelijk. Ik wens jullie heel veel succes toe met de verdere realisatie van jullie gezamenlijke droom. Mooi dat jullie dit lef en doorzettingsvermogen hebben. Ik wens alle mensen toe dat zij ook dit soort bijzondere natuurlijke keuzes maken...

Groeten,
Berry Stoter

Naar top van pagina