U bevind zich hier: home » Beoordelingen » Gastenboek

Gastenboek

Hieronder ziet u berichten van personen die op de minicamping te gast zijn geweest. Als ook u uw ervaring wilt delen met andere personen, dan kunt u uw bericht hier in het gastenboek achterlaten.

 

Hoe plaats ik een bericht?
U kunt uw bericht plaatsen door op de knop “Laat uw bericht achter” hiernaast te klikken. Er verschijnt vervolgens een formulier dat u kunt invullen.

05Sep
Familie Beckx - Ouderkerk aan den IJssel

3 weken met caravan bestaande uit 2 volwassenen en 1 kind (4 jaar oud) gestaan. Verblijf was helemaal super.
Sanitair was erg schoon en goed onderhouden.
Er was meer dan genoeg ruimte op het veld voor de caravan maar er was ook meer dan genoeg ruimte voor de kinderen om te spelen.
Gehele omgeving was kindvriendelijk en kind veilig ingericht. Wij hadden nagenoeg geen omkijken om naar de kinderen.
Daniel en Tineke zijn zeer klantvriendelijk, altijd in voor een praatje, in overleg is bijna alles mogelijk. Zij waren laagdrempelig aan te spreken wat door een ieder als zeer prettig ervaren werd.
Cijfer: Een 11 is niet te geven dus dan maar een 10!!

23Aug
Hennie van Dun en Jeanne van der Werff

Heerlijk een kleine week op deze camping gestaan, lekker rustig, fijne (verharde) plekken.
De ontvangst was prima. Daniel en Tineke zijn altijd in voor een praatje. Het sanitair was prima, (kunnen vele andere een voorbeeld aan nemen). Alles goed geregeld wat bv. verlichting betreft met bewegingsmelders.
Voor kinderen is er een fijne trampoline op een mooie speelweide.
Leuke plaatsen niet ver weg, alleen jammer dat het veelal lange rechte wegen zijn in open polders, dus windgevoelig. Ze zeggen ook niet voor niks, in de polder ga je 3 x rechtsaf en je bent weer op de zelfde plek. Overall een dikke 9. bedankt en misschien tot ziens.

22Aug
Jan en Margriet de Goede

Daniel en Tineke te Vaarwerk zijn klantvriendelijk en toch wel zakelijk bezig met hun camping.
Sanitair stond boven normaal niveau.Werd vaak schoongemaakt.'s nachts was het stil,de weg naar
het sanitair was goed verlicht door bewegingsmelders. Parkeren buiten de caravanstandplaats,ook goed. Prima regeling wat betreft de was en het drogen ervan. Aparte omgeving.


20Aug
fam de witte

wij zijn ook een aantal dagen op deze camping geweest ,en we zijn daar tot rust gekomen ondanks dat het weer tegen viel.er was in lemmer veel te doen en lekker dichtbij.ook onze honden hadden veel plezier.wat ons op viel was het sanitair die was prima en schoon .dat zie je op andere topcampings niet vaak.de eigenaars hadden altijd wel een praatje.voor ons een reden als we weer een aantal dagen op familiebezoek in friesland moeten zijn we een goed adres hebben gevonden ook voor de honden.

19Aug
fam. Visserman

Begin augustus kampeerden wij met kleinkinderen een week op camping Schotererf. Gelukkig waren er andere kinderen om mee te spelen op de mooie speelweide. De trampoline was favoriet. Ook nog gevliegerd! Het sanitair is prima en super schoon. Strand in Lemmer is 10km. Winkel in Kuinre op 5 km en overdekt zwembad of kinderboerderij in Emmeloord op 12km. Prima uitvalsbasis.

Naar top van pagina