U bevind zich hier: home » Beoordelingen » Gastenboek

Gastenboek

Hieronder ziet u berichten van personen die op de minicamping te gast zijn geweest. Als ook u uw ervaring wilt delen met andere personen, dan kunt u uw bericht hier in het gastenboek achterlaten.

 

Hoe plaats ik een bericht?
U kunt uw bericht plaatsen door op de knop “Laat uw bericht achter” hiernaast te klikken. Er verschijnt vervolgens een formulier dat u kunt invullen.

20Aug
fam de witte

wij zijn ook een aantal dagen op deze camping geweest ,en we zijn daar tot rust gekomen ondanks dat het weer tegen viel.er was in lemmer veel te doen en lekker dichtbij.ook onze honden hadden veel plezier.wat ons op viel was het sanitair die was prima en schoon .dat zie je op andere topcampings niet vaak.de eigenaars hadden altijd wel een praatje.voor ons een reden als we weer een aantal dagen op familiebezoek in friesland moeten zijn we een goed adres hebben gevonden ook voor de honden.

19Aug
fam. Visserman

Begin augustus kampeerden wij met kleinkinderen een week op camping Schotererf. Gelukkig waren er andere kinderen om mee te spelen op de mooie speelweide. De trampoline was favoriet. Ook nog gevliegerd! Het sanitair is prima en super schoon. Strand in Lemmer is 10km. Winkel in Kuinre op 5 km en overdekt zwembad of kinderboerderij in Emmeloord op 12km. Prima uitvalsbasis.

19Aug
Fam. Kleipoel


We hebben met onze kleine camper een heerlijke week gehad en zijn hier helemaal tot rust gekomen.
Prettig ontvangst en schoon sanitair.
Een aanrader voor een ieder.

18Aug
Veenstra

Na een slechte ervaring bij de camping van staatsbosbeheer zijn we onverwacht op deze camping terecht gekomen. Ondanks dat we niet gereserveerd hadden hadden werden we super hartelijk ontvangen. Er werd direct een plek voor onze tent gecreëerd en er werd zelfs een speciale plek voor onze motoren gemaakt. We voelden ons echt welkom en zijn hier het hele weekend gebleven. De camping was goed geregeld en het sanitair was vergelijkbaar met een goed hotel. Daarnaast was het oorverdovend rustig op deze camping. We hadden ons geen betere camping kunnen wensen. Kortom echt een camping zoals een boerencamping behoord te zijn. We komen hier absoluut nog een keer terug.

08Aug
Fam kingma

We hebben heerlijk gekampeerd met 4 jonge kinderen. Genoten van het uitzicht en bosrijkgebied rondom heen.
Zijn heerlijk tot rust gekomen omdat we niet constant hoefden op te letten op auto's etc.

Naar top van pagina