Hieronder ziet u berichten van personen die op de minicamping te gast zijn geweest. Als ook u uw ervaring wilt delen met andere personen, dan kunt u uw bericht hier in het gastenboek achterlaten.

Fam kingma 08 August 2016

We hebben heerlijk gekampeerd met 4 jonge kinderen. Genoten van het uitzicht en bosrijkgebied rondom heen. Zijn heerlijk tot rust gekomen omdat we niet constant hoefden op te letten op auto's etc.

Fam. van de Griendt 17 July 2016

Wij hebben een weekend overnacht in de 4-pers pipowagen. De camping is bijzonder mooi gelegen en er zijn leuke speelgelegenheden voor ons zoontje van bijna 2. Sanitair is heel netjes en de pipowagen is heel karaktervol opgeknapt. Kortom, wij hebben een heel leuk weekend gehad!

Laurens en Annie Quinten 07 July 2016

We hebben een week gekampeerd op Schotererf en elke dag een stuk van het Zuiderzeepad gelopen. Gastvrije ontvangst, behulpzaam en vriendelijk, zo herinneren we Tineke. Alles zag er verzorgd en schoon uit, een genot om hier te kamperen.

Grietje en Tinus Wils 06 July 2016

door Googelen op deze minicamping gekomen maar hier hebben we geen spijt van gehad. Vriendelijke ontvangst mooi grasveld en kunstgras voor onder de luifel. Schoon sanitair ( we misten de handoekjes ) Een aanrader voor iedereen die rust en schoonheid wil. Voor fietsers en hardlopers een prima uitval basis

Fam Rijnaard 14 June 2016

Door toeval op deze minicamping gekomen maar hier hebben we geen spijt van gehad. Vriendelijke ontvangst mooi grasveld en kunstgras voor onder de luifel. Schoon sanitair en verse eieren ook voor de kinderen leuke speelplaats. Een aanrader voor iedereen die rust en schoonheid wil.

Jan en Wimmie Bos 20 May 2016

Ondanks de kou een prima verblijf gehad.

Hoogland 20 May 2016

Wij hebben genoten van de camping. Er is veel zorg aan besteed en servicegericht zijn jullie ook. Goede voorzieningen! Prima

Elwin&Jacqueline uit Amsterdam 04 September 2015

Topper!!!!! Pipowagen Sien.

Anke Versluis 30 August 2015

Wij (mijn man en ik) vonden jullie camping heel fijn. Alles is tot in de puntjes verzorgd, zonder dat je last hebt van teveel regelgeving. Vriendelijke ontvangst, schoon sanitair, en een leuke receptie met veel informatie en mooie fietsroutes die je mag gebruiken. Absoluut een aanrader. Dank voor het verblijf.

Rob Jansen 26 August 2015

We hebben een geweldige week gehad in Pipowagen 'Sien'. Onze kinderen (1 en 3) hebben genoten van de trampoline, de zandbak, de tractoren en de dieren. Het heeft even geduurd voordat ze het ons thuis niet meer kwalijk namen dat we niet meer op de camping waren. Voor de rest: de Pipowagen is super, het sanitairgebouw prima (schoon!), de omgeving leuk om te verkennen. Kortom, 'Schotererf' is meer dan een aanrader!

Yvonne en janny heemstede 14 August 2015

Wij waren eind Juli 2015 een week op deze camping. Het had een goed verzorgde uitstraling, met geweldig sanitair. Verder vonden wij de informatie die bij de receptie lag van de omgeving zeer goed. Kortom dit was een camping volgens ons zoals een camping 'moet'zijn.

D.Wijnnobel 09 July 2015

Wij waren hier vorig weekend.En wat zijn wij tot rust gekomen op deze camping.Alles is perfect,sanitair,omgeving en vooral de rust

Johan en Greet uit Blokzijl 14 June 2015

We hebben een heerlijk weekend gehad op jullie prachtige aangelegde en schone camping. Zo dichtbij voor ons, toch een heerlijk vakantie gevoel.

Egbert & Marjo 13 June 2015

Als je je gasten zoveel gezelligheid, een perfect sanitairgebouw, een mooi klein intiem veld en dus een uitstekende vakantie biedt voor een aantrekkelijke prijs......dan heb je het goed voor elkaar!

Sjaak en Elly van Leeuwen en Henk en Jose Hawinkels 09 June 2015

We hebben heerlijk 4 dagen op deze prachtige camping gestaan vanwege Uit je Tent . We hadden heerlijk wer Ook de muziekavond van de Toutenburgher muzikanten was erg geslaagd en het uitje naar de geitenboer. De velden zien er verzorgd uit en prachtig en schoon sanitair ook de eigenaars zijn erg vriendelijk. Het is een rustige familiecamping met mooi uitzicht.

Over ons

Wij zijn Daniƫl en Tineke te Vaarwerk en samen met onze kinderen wonen wij sinds eind 2007 met veel plezier in onze verbouwde woonboerderij in de Kuinderpolder. We hebben bij het opzetten van deze camping met veel liefde gebruik gemaakt van onze eigen ervaring als kampeerders. We heten u van harte welkom!

Minicamping SchoterErf

Worstsloot 1
8374 EV KUINRE

+31(0) 527 2315 26