Hieronder ziet u berichten van personen die op de minicamping te gast zijn geweest. Als ook u uw ervaring wilt delen met andere personen, dan kunt u uw bericht hier in het gastenboek achterlaten.

Fam Rijnaard 14 June 2016

Door toeval op deze minicamping gekomen maar hier hebben we geen spijt van gehad. Vriendelijke ontvangst mooi grasveld en kunstgras voor onder de luifel. Schoon sanitair en verse eieren ook voor de kinderen leuke speelplaats. Een aanrader voor iedereen die rust en schoonheid wil.

Jan en Wimmie Bos 20 May 2016

Ondanks de kou een prima verblijf gehad.

Hoogland 20 May 2016

Wij hebben genoten van de camping. Er is veel zorg aan besteed en servicegericht zijn jullie ook. Goede voorzieningen! Prima

Elwin&Jacqueline uit Amsterdam 04 September 2015

Topper!!!!! Pipowagen Sien.

Anke Versluis 30 August 2015

Wij (mijn man en ik) vonden jullie camping heel fijn. Alles is tot in de puntjes verzorgd, zonder dat je last hebt van teveel regelgeving. Vriendelijke ontvangst, schoon sanitair, en een leuke receptie met veel informatie en mooie fietsroutes die je mag gebruiken. Absoluut een aanrader. Dank voor het verblijf.

Rob Jansen 26 August 2015

We hebben een geweldige week gehad in Pipowagen 'Sien'. Onze kinderen (1 en 3) hebben genoten van de trampoline, de zandbak, de tractoren en de dieren. Het heeft even geduurd voordat ze het ons thuis niet meer kwalijk namen dat we niet meer op de camping waren. Voor de rest: de Pipowagen is super, het sanitairgebouw prima (schoon!), de omgeving leuk om te verkennen. Kortom, 'Schotererf' is meer dan een aanrader!

Yvonne en janny heemstede 14 August 2015

Wij waren eind Juli 2015 een week op deze camping. Het had een goed verzorgde uitstraling, met geweldig sanitair. Verder vonden wij de informatie die bij de receptie lag van de omgeving zeer goed. Kortom dit was een camping volgens ons zoals een camping 'moet'zijn.

D.Wijnnobel 09 July 2015

Wij waren hier vorig weekend.En wat zijn wij tot rust gekomen op deze camping.Alles is perfect,sanitair,omgeving en vooral de rust

Johan en Greet uit Blokzijl 14 June 2015

We hebben een heerlijk weekend gehad op jullie prachtige aangelegde en schone camping. Zo dichtbij voor ons, toch een heerlijk vakantie gevoel.

Egbert & Marjo 13 June 2015

Als je je gasten zoveel gezelligheid, een perfect sanitairgebouw, een mooi klein intiem veld en dus een uitstekende vakantie biedt voor een aantrekkelijke prijs......dan heb je het goed voor elkaar!

Sjaak en Elly van Leeuwen en Henk en Jose Hawinkels 09 June 2015

We hebben heerlijk 4 dagen op deze prachtige camping gestaan vanwege Uit je Tent . We hadden heerlijk wer Ook de muziekavond van de Toutenburgher muzikanten was erg geslaagd en het uitje naar de geitenboer. De velden zien er verzorgd uit en prachtig en schoon sanitair ook de eigenaars zijn erg vriendelijk. Het is een rustige familiecamping met mooi uitzicht.

Fam van Beusekom 31 May 2015

Met veel plezier op het Schotererf gestaan prachtige plaatsen, leuk om deze omgeving van nederland bezocht te hebben, toilet gebouw prima in orde,

Familie Bijwaard 25 May 2015

Onze aankomst viel wat ongelukkig uit, we waren de receptie binnen gekomen, dochter stond een andere campinggast te woord en handelde dit af, ging weer naar binnen en bleef weg. Door op de bel te drukken kwam er iemand om ons te woord te staan. Verblijf (09-05-15/16-05-15) op de camping was prima, toiletgebouw was verzorgd, goed warm water, zowel voor de douche als de afwas. Door de tegels voor de caravanwielen staat de caravan altijd stabiel en het kunstgras in de voortent was ook prettig. De entree gaf een gezellig indruk.

Familie Wijnen 24 August 2014

Als wij met vakantie zijn willen we het liefst alles met de fiets doen , zoals s\'morgens een lekker broodje halen bij de bakker de boodschappen bij de plaatselijke super een terrasje pakken in het dorp, dit is hier niet mogelijk, wel jammer want je kunt er heerlijk fietsen , maar voor ons iets te ver gelegen van alle voorzieningen Tip; nieuwe gasten een kop koffie of thee aanbieden [ mensen hebben vaak al enige uren in de auto gezeten]

Familie Berndsen 20 August 2014

Ook al was het weer minder. We hebben genoten van de camping. Lekker rustig.Goed sanitair. (Alleen miste we na het douchen een aankleedplek voor kleinere kinderen) Onze zoon van twee vermaakte zich prima met de traptrekkers, de zandbak,trampoline en glijbaan. Heerlijk gefietst door het Kuinderbos en het gezellige Lemmer is ook een aanrader! Bedankt voor de heerlijke vakantie en de gastvrijheid.

Over ons

Wij zijn Daniƫl en Tineke te Vaarwerk en samen met onze kinderen wonen wij sinds eind 2007 met veel plezier in onze verbouwde woonboerderij in de Kuinderpolder. We hebben bij het opzetten van deze camping met veel liefde gebruik gemaakt van onze eigen ervaring als kampeerders. We heten u van harte welkom!

Minicamping SchoterErf

Worstsloot 1
8374 EV KUINRE

+31(0) 527 2315 26