U bevind zich hier: home » Beoordelingen » Gastenboek

Gastenboek

Hieronder ziet u berichten van personen die op de minicamping te gast zijn geweest. Als ook u uw ervaring wilt delen met andere personen, dan kunt u uw bericht hier in het gastenboek achterlaten.

 

Hoe plaats ik een bericht?
U kunt uw bericht plaatsen door op de knop “Laat uw bericht achter” hiernaast te klikken. Er verschijnt vervolgens een formulier dat u kunt invullen.

19Aug
Fam. Kleipoel


We hebben met onze kleine camper een heerlijke week gehad en zijn hier helemaal tot rust gekomen.
Prettig ontvangst en schoon sanitair.
Een aanrader voor een ieder.

18Aug
Veenstra

Na een slechte ervaring bij de camping van staatsbosbeheer zijn we onverwacht op deze camping terecht gekomen. Ondanks dat we niet gereserveerd hadden hadden werden we super hartelijk ontvangen. Er werd direct een plek voor onze tent gecreëerd en er werd zelfs een speciale plek voor onze motoren gemaakt. We voelden ons echt welkom en zijn hier het hele weekend gebleven. De camping was goed geregeld en het sanitair was vergelijkbaar met een goed hotel. Daarnaast was het oorverdovend rustig op deze camping. We hadden ons geen betere camping kunnen wensen. Kortom echt een camping zoals een boerencamping behoord te zijn. We komen hier absoluut nog een keer terug.

08Aug
Fam kingma

We hebben heerlijk gekampeerd met 4 jonge kinderen. Genoten van het uitzicht en bosrijkgebied rondom heen.
Zijn heerlijk tot rust gekomen omdat we niet constant hoefden op te letten op auto's etc.

17Jul
Fam. van de Griendt

Wij hebben een weekend overnacht in de 4-pers pipowagen. De camping is bijzonder mooi gelegen en er zijn leuke speelgelegenheden voor ons zoontje van bijna 2. Sanitair is heel netjes en de pipowagen is heel karaktervol opgeknapt. Kortom, wij hebben een heel leuk weekend gehad!

07Jul
Laurens en Annie Quinten

We hebben een week gekampeerd op Schotererf en elke dag een stuk van het Zuiderzeepad gelopen.
Gastvrije ontvangst, behulpzaam en vriendelijk, zo herinneren we Tineke.
Alles zag er verzorgd en schoon uit, een genot om hier te kamperen.

Naar top van pagina