Hieronder ziet u berichten van personen die op de minicamping te gast zijn geweest. Als ook u uw ervaring wilt delen met andere personen, dan kunt u uw bericht hier in het gastenboek achterlaten.

Fam van Beusekom 31 May 2015

Met veel plezier op het Schotererf gestaan prachtige plaatsen, leuk om deze omgeving van nederland bezocht te hebben, toilet gebouw prima in orde,

Familie Bijwaard 25 May 2015

Onze aankomst viel wat ongelukkig uit, we waren de receptie binnen gekomen, dochter stond een andere campinggast te woord en handelde dit af, ging weer naar binnen en bleef weg. Door op de bel te drukken kwam er iemand om ons te woord te staan. Verblijf (09-05-15/16-05-15) op de camping was prima, toiletgebouw was verzorgd, goed warm water, zowel voor de douche als de afwas. Door de tegels voor de caravanwielen staat de caravan altijd stabiel en het kunstgras in de voortent was ook prettig. De entree gaf een gezellig indruk.

Familie Wijnen 24 August 2014

Als wij met vakantie zijn willen we het liefst alles met de fiets doen , zoals s\'morgens een lekker broodje halen bij de bakker de boodschappen bij de plaatselijke super een terrasje pakken in het dorp, dit is hier niet mogelijk, wel jammer want je kunt er heerlijk fietsen , maar voor ons iets te ver gelegen van alle voorzieningen Tip; nieuwe gasten een kop koffie of thee aanbieden [ mensen hebben vaak al enige uren in de auto gezeten]

Familie Berndsen 20 August 2014

Ook al was het weer minder. We hebben genoten van de camping. Lekker rustig.Goed sanitair. (Alleen miste we na het douchen een aankleedplek voor kleinere kinderen) Onze zoon van twee vermaakte zich prima met de traptrekkers, de zandbak,trampoline en glijbaan. Heerlijk gefietst door het Kuinderbos en het gezellige Lemmer is ook een aanrader! Bedankt voor de heerlijke vakantie en de gastvrijheid.

Sandra van Loon 06 August 2014

In 1 woord geweldig :-) Wij zijn 10 dgn te gast bij jullie geweest en als ik een cijfer zou kunnen geven een 9,5 ! Ook voor kinderen een hele prettige camping en ook met zoveel kinders was en bleef het schoon in het sanitair, m n complimenten. Ik kan deze camping aan iedereen aanraden De omgeving is ook erg mooi en genoeg te doen. Wij hadden prachtig weer en het enigste wat ik persoonlijk miste was een schaduwplek rond de caravan Maar dat is persoonlijk anders had het zeker voor mij een tien geweest Ik wens jullie nog een goed seizoen toe en zal jullie camping zeker aan andere aanbevelen. Bedankt voor een fijne vakantie Groetjes uit Leiden Sandra van Loon

Jacques en José uit Hellevoetsluis 05 August 2014

We hebben bijna 4 weken een heerlijke vakantie gehad op jullie prachtige camping. Mooie grote plaats en schoon sanitair. Heerlijk rustig en een prima plek voor uitstapjes naar de Weerribben, de Wieden, Friesland met zijn leuke plaatsjes, Overijssel (Giethoorn). En ook voor als het weer wat minder is zijn er leuke musea in de regio om te bezoeken. B.v. Lelystad met het Aviodrome, in Joure het museum van Douwe Egberts, Hindeloopen met het schaatsmuseum. En natuurlijk mooie fietstochten! Dus zeker een aanrader deze camping! Bedankt Tineke en Daniël Groetjes van Jacques en José

Egbert en Yvonne 04 August 2014

Het was een kort verblijf in jullie pipo-wagentje.....maar wat heerlijk rustig en mooi. Jullie kunnen trotst zijn op de schone minicamping!!

Gerrit en Gepke Nagel uit Harlingen 16 July 2014

We hebben 2 weken op jullie camping gestaan! het was geweldig, we sluiten ons aan bij de rest in het gastenboek. Bedankt lieve mensen!

Peter en Huiby uit Someren 16 July 2014

2 weken te gast geweest en het is uitstekend bevallen. Prima toiletvoorzieningen, alles keurig onderhouden. Zeer vriendelijke eigenaren, met hart voor hun camping. Enig puntje van overweging is dat de camping ca. 5 km af ligt van dichts bij zijnde winkel, maar Lemmer en Emmeloord liggen op ca. 10 km daar kun je alle inkopen doen die je maar wilt. Kortom houd je van rust, een ruime plek en goede toiletvoorzieningen dan is dit een aanrader.

Daan en Els uit Deurne 06 July 2014

Een kleine Pinkstervakantie van 5 – 10 Juni was een goede gelegenheid om naar een van de drie provinciënpunten van Nederland te gaan. Met een telefoontje was het zo geregeld en hadden we de laatste camperplaats. Je kunt er prachtige fietstochten maken langs de kust en de vele meren. Minicamping Schotererf lag centraal als startpunt van onze fietstochten. De camping heeft alle voorzieningen die je als kampeerder wenst en het is er lekker rustig aan de grensweg van Friesland. Het is ons op Schotererf goed bevallen en zullen dit ook zeker melden aan onze kampeervrienden. Schotererf was gewoon een volgende gouden greep uit het Vekabo boek ! Veel succes verder met jullie uitstekende minicamping Daniël en Tineke te Vaarwerk. Groeten van Daan en Els uit Deurne.

Jelle en Saskia de Groot 04 July 2014

Op vrijdag 20 juni waren we op deze voor ons onbekende camping gekomen. De eerste indruk was heel goed. Ruime plekken, hartelijke ontvangst en ruimte in het landschap. Vooral de orchideeenhoeve was weer een succes, waar we met onze zoon en schoondochter bijeenkwamen. En vlak daarbij is een landwinkel met hele betaalbare voeding. We zijn dit tevreden op de maandag de 23e weer weggegaan. Enne...mooi dat we die dag ook nog mochten blijven staan zolang we wilden!! En...de pauw was het toppunt...mooie foto\'s gemaakt. Ook van de zonsondergang... Voor herhaling vatbaar...bedankt lieve mensen!

Claske en Jan Mennink 17 June 2014

We hebben het hemelvaartweekend op camping Schotererf doorgebracht. Het was ons eerste bezoek aan een minicamping en zeker niet de laatste. Wat een prachtige camping, prettige eigenaren en zeer goede voorzieningen. Een uitstekende camping voor mensen waarvan de kinderen al zijn uitgevlogen of jonge gezinnen met kinderen tot 10 jaar. Een prima basis om vandaar uit veel te ondernemen (Giethoorn, De Weerribben, Lemmer en niet te vergeten het prachtige bos dicht bij de camping).

Ton & Annemiek Bos 11 June 2014

De familie Te Vaarwerk heeft met de minicamping een knap stukje werk afgeleverd: een mooi staveldje, speelveld voor de kinderen, trampoline, jeu de boulesbaan, voldoende en zeker ook schoon sanitair. Warm water voor de afwas altijd beschikbaar. Ze hebben zelf veel ervaring met kamperen en dat is absoluut te merken. De prijs-kwaliteit verhouding is dik in orde, net als de omgeving. Echt een camping om naar terug te komen en dat gaan we ook zeker doen!

Wim en sineke. 27 May 2014

16 mei 2014 wat hebben we leuk gecampeerd op het Schotererf. gastvrij, mooie rustige camping. je kunt er geweldige fietstochten ondernemen. Het was Wauw...deze week. we hebben genoten met volle teugen.

G van den brink 04 May 2014

Prima goed verzorgde camping. Ruime plaatsen en goed sanitair

Over ons

Wij zijn Daniël en Tineke te Vaarwerk en samen met onze kinderen wonen wij sinds eind 2007 met veel plezier in onze verbouwde woonboerderij in de Kuinderpolder. We hebben bij het opzetten van deze camping met veel liefde gebruik gemaakt van onze eigen ervaring als kampeerders. We heten u van harte welkom!

Minicamping SchoterErf

Worstsloot 1
8374 EV KUINRE

+31(0) 527 2315 26