Welkom in onze B&B! Op het oude strand van de voormalige Zuiderzee (nu IJsselmeer) staat onze authentieke Friese stolpboerderij. We runnen daar al jaren met veel liefde een prachtige, landelijk gelegen minicamping en in 2021 hebben we daar onze B&B met drie ruime tweepersoons gastenkamers aan toegevoegd.

Op de begane grond bevinden zich de receptie, onze gezellige ontbijtzaal met terras en de sauna. Op de eerste etage zijn de gastenkamers met elk hun eigen sfeer en alle drie een eigen ruime badkamer. Bekijk verderop de korte video-impressie en de foto’s.

Onze B&B staat letterlijk op de grens van Overijssel en Friesland en daar is zoveel te zien en te ontdekken: u kunt uitstapjes maken naar idyllische Zuiderzeedorpjes als Vollenhove, Blokzijl en Lemmer, of een bezoek brengen aan het wereldberoemde Giethoorn of het Woudagemaal (Unesco werelderfgoed). Maar natuurlijk kunt u ook gewoon lekker fietsen door de prachtige omgeving, of een boot- of kanotocht maken door Nationaal Park Weerribben-Wieden.

U ziet het, genoeg te doen. In onze receptie inspireren we u graag. Maar ook als u even helemaal tot rust wilt komen, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze gastenkamers zijn sfeervol ingericht en onze faciliteiten zijn uitstekend. In de ochtend kunt u genieten van een persoonlijk voor u bereid ontbijt. En als u wilt, kunt u kosteloos gebruik maken van onze sauna.

We willen niets liever dan dat u volop geniet van deze plek, de omgeving en onze gastvrijheid. Dus heeft u specifieke wensen of vragen, laat het ons gerust weten!

Bekijk hier de tarieven

Kamer "Edelhert"

Comfort PLUS

Een extra ruime kamer van ongeveer 40 m2. Deze ‘blauwe kamer’ heeft twee grote vensters, waardoor u een prachtig uitzicht heeft over de Friese landerijen. De kamer beschikt over een eigen zeer ruime badkamer voorzien van inloopdouche en toilet.

Reserveer nu Bekijk de fotogalerij

Geniet naast het gebruik van onze luxe kamers ook van bijvoorbeeld onze sauna. Hier kunt u even helemaal ontspannen.

Kamer "Veenhuus"

Comfort

Deze kamer ademt de rust en nostalgie van het prachtige natuurgebied ‘De Weerribben’. Vroeger werd hier turf gewonnen en dat zie je in nog altijd terug in het landschap. Deze kamer is ongeveer 30 m2 en heeft een sfeervolle eigen badkamer.

Naast uw eigen kamer kunt u ook gebruik maken van een gezamelijke ontbijtruimte en een heerlijk terras, waar u over de uitgestrekte landerijen uitzicht heeft op de ondergaande zon.

Kamer "Suydersee"

Comfort

Een gezellige, ruime kamer in de sfeer van de plek waar onze B&B staat: op het strand van de voormalige Suydersee. De kamer is ongeveer 30 m2 en heeft een eigen badkamer.

Er is hier zoveel te zien en te ontdekken: u kunt uitstapjes maken naar idyllische Suyderseedorpjes als Blokzijl en Lemmer, of een bezoek brengen aan het wereldberoemde Giethoorn, of lekker gaan fietsen of varen door de Weerribben, of…. U ziet het, teveel om op te noemen. Dus of u nu gaat voor een weekendje weg, of een volledige vakantie, in onze B&B kunt u echt even tot rust komen.

Huisdieren zijn in onze B&B niet toegestaan.