Graag bieden we u informatie over allerlei mogelijke uitstapjes in de omgeving van minicamping Schotererf. Zo kunt u tijdens en/of voorafgaand aan uw verblijf bekijken welke van de vele mogelijkheden u interessant lijkt.

Speel & Doepark de Voorst

Leemringweg 29, Kraggenburg: ruim, eenvoudig, maar leuk speelpark van 5000 m2 voor kinderen tot 12 jaar. Met daarnaast pannekoekenhuis en diverse andere activiteiten
www.devoorst.nl

Speelbos Joure

Marconieweg 20b, Joure: 1500 m2 overdekt speelparadijs. Klimmen, klauteren, springen, glijden...het kan er allemaal. Voor kinderen van 1-12 jaar
www.speelbosjoure.nl

Subtropisch Golfslagbad

Swimfun, Zuiderveldstraat 4, Joure
www.swimfun.nl

Klimbos Avontuurlijk Paasloo

Paasloërweg 14A, Paasloo
www.klimbos-overijssel.nl

Maisdoolhof

Steenwijkerweg 26, Marknesse - let op openingstijden.
www.boerenshop.nl

Kinderboerderij

Banterweg 2c, Emmeloord
www.emmelerbos.nl

Meerzoo

Steenwijkerweg 15, Marknesse: kleinschalig dierenpark met vooral aaibare dieren, maar ook spinnen, slangen, wasberen en ara's.
www.meerzoo.nl

Volgeltjespark Sybrandy's

Jan Schotanuswei 71, Oudemirdum: middelgroot en goed betaalbaar speelpark met bijzondere attracties op nog geen half uurtje rijden van de camping.
www.sybrandys.nl

Buitencentrum Weerribben

Hogeweg 27, Ossenzijl: bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer met exposities, winkel, verhuur kano en fluisterboot, rondvaarten, excursies en activiteiten voor kinderen.
www.staatsbosbeheer.nl/Natuurgebieden/Weerribben

Ooievaarsdorp Spanga

ter bevordering van de ooievaarsstand in Nederland zijn er zogenaamde buitenstations gerealiseerd. Die in spanga is met zo'n 50 nesten één van de grootste van ons land.