ALGEMENE VOORWAARDEN
Om het verblijf voor iedereen aangenaam te maken hebben we hieronder een aantal belangrijke regels opgesteld. Wat ons betreft logisch en vanzelfsprekend, maar toch goed om nog even te noemen:

Receptie
De receptie is dagelijks geopend vanaf ongeveer 9.00 uur, behalve op zondag. Dan kunt u er vanaf ongeveer 12.00 uur terecht. We stellen het op prijs als u uiterlijk de dag voor uw vertrek wilt afrekenen.

Auto
Bij aankomst en vertrek mag u met de auto op het kampeerveld komen. Voor de rest van uw verblijf verzoeken wij u de auto op het parkeerterrein te plaatsen. Indien het grote parkeerterrein vol is, kunt u uitwijken naar het tweede parkeerterrein op het gras.

Gedrag
Op onze camping gelden de regels van het GBV (Gezond Boeren Verstand): iedereen komt voor een beetje rust dus voorkom irritatie bij andere campinggasten. Dit geldt uiteraard ook voor het gedrag van uw huisdier.

Kampeerplaats
Voor het behoud van de grasmat is het gebruik van zeil/worteldoek niet toegestaan.

Rust
Tussen 22.30 en 7.30 heerst er stilte op de camping. De enige die hiervoor een vrijstelling had was onze haan, maar die is er helaas niet meer!

Huisdieren
Huisdieren zijn alleen in overleg toegestaan en dienen uiteraard niet voor overlast voor andere kampeerders te zorgen. Uitlaten dient buiten de camping te gebeuren.

Afval
Het behoeft geen nadere uitleg dat uw huishoudelijk (!) afval thuishoort op de daarvoor bestemde plaatsen. De afval- en glascontainer vindt u bij de kippenren, evenals de stortplaats voor chemisch toilet. Wij stellen het op prijs als u het oud papier apart houdt. U kunt dit kwijt in de wagenschuur (tegenover de toiletten).

Sanitair
Schoon sanitair is voor al onze gasten bijzonder belangrijk. Zorg er daarom voor dat u deze ruimte schoon achterlaat en begeleid uw (kleine) kinderen. Ons sanitair wordt dagelijks schoongemaakt; sterke vervuiling kunt u uiteraard bij ons melden.

Bezoek
Bezoek mag u natuurlijk ontvangen! Het tarief is € 1,00 p.p. (voor zowel kort als lang bezoek). Meld dit even of geef aan het eind van de vakantie door.

Toegang
Uit veiligheidsoverweging heeft u geen vrije toegang tot de schuren. Ook is het niet toegestaan in de omliggende weilanden te komen en/of de daar aanwezige dieren te voeren.

Veiligheid
Een veilige omgeving is erg belangrijk. Wees u bewust van het feit dat ons terrein is omgeven door sloten en laat kleine kinderen er niet alleen! Barbecueën is toegestaan, mits u de nodige voorzieningen treft (o.a. emmer water). Het gebruik van speeltoestellen is op eigen risico.

Warm water/elektriciteit
Het gebruik van warm water en elektriciteit is op onze camping gratis. Althans, voor u. Om de prijzen acceptabel te houden is normaal gebruik van belang.

Internet
Het gebruik van internet (WIFI) is kosteloos en in beginsel onbeperkt. Wij gaan er daarbij van uit dat u het gebruikt waarvoor het bedoeld is. Selecteer het netwerk ‘Schotererf Hotspot’. De te gebruiken inlognaam en wachtwoord zijn beide: SchoterErf (let op hoofd- en kleine letters). En komt u er niet uit, vraag ons gerust .

Sport en Spel
Het kampeerveld is bedoeld voor de kampeermiddelen van u en de andere campinggasten. Het speelveld kunt u gebruiken om (bijvoorbeeld) even lekker een balletje te trappen. Diverse spelen zijn in de receptie te leen.

Wassen/drogen
In de sanitaire ruimte kunt u overdag voor € 4,50 gebruik maken van onze wasmachine en voor € 2,50 van onze droger. Meld dit s.v.p. even bij de receptie. Het gebruik van de centrifuge is gratis.